ДОСТАВКА

Мебели Зона предлага безплатен транспорт за цялата страна на всички Онлайн поръчки на дивани Нани и матраци Нани на стойност над 100 лв. За всички останали поръчки Онлайн на стойност над 500 лв. доставката за София и страната е безплатна. Срокът за доставка в София е до 3 работни дни за страната е до 20 календарни дни за налични на склад продукти.

Начин на пащена при покупка Онлайн:

1. Банков Превод

Банка: Райфайзенбанк (България) ЕАД  
BIK: RZBBBGSF
IBAN: BG50RZBB91551075734313
Основание: Онлайн поръчка номер

2. Плащане с виртуален терминал.

При плащане чрез виртуален ПОС терминал, Потребителят депозира сума, равна на стойността на доставената стока съгласно потвърдената поръчка чрез виртуален ПОС терминал и едва след като транзакцията на депозита бъде потвърдена, mebelizona.eu изпълнява доставката на поръчаните стоки и услуги. По време на процеса за проверка за автентичност на вашата карта, персоналът на онлайн магазина няма достъп до съдържанието на вашите данни. Сигурността на картовите данни е защитена чрез SSL връзка между нашия сървър и сървърът, обработващ плащането.
В случай, че в срок от 7 (седем) дни от датата на доставка Потребителят откаже частично или изцяло закупените стоки, mebelizona.eu се задължава да възстанови частично или изцяло депозираната сума за тяхното закупуване.
В случай, че потребителят не реализира правото си на отказ от закупените стоки или услуги в горепосочения срок, mebelizona.eu автоматично трансформира депозита като заплащане на стойността на поръчаните стоки или услуги.

ВАЖНО!

При плащане с дебитни / кредитни карти задължително името на платеца трябва да бъде идентично с името на клиента по договор. При установени различия плащане не се приема! Зона Дом ООД и електронен магазин mebelizona.eu НЕ съхраняват информация за банковите карти, с които се извършват плащанията.

Стойността на транспортните разходи за доставка на всички  поръчки под 500 лв. не са включени в цената на стоките и подлежи на допълнително уточнение и заплащане от страна на клиента.

Picture4.png

Доставка с куриер

Цената за доставка с куриер се определя според ценовата тарифа на Лео Експрес и се заплаща от клиента. Тук можете ориентировъчно да пресметнете цената на куриерската услуга. Наличните стоки се доставят в срок от 10 работни дни след направената поръчка, или в различен от посочения срок след предварителна уговорка с наш служител.
За връзка с нас 0884 117 600 или [email protected].


Доставка с транспорт на Мебели Зона

 В рамките на гр. София, стойността на доставката е с фиксирана цена - 30 лв. с ДДС. Транспорт извън София се таксува по 2 лв. с ДДС за всеки километър - само за едната посока. Допълнителна информация може да получите на телефон: 0884 117 600.
  Получаването на стоката се извършва пред отворените врати на превозното средство. 

ВАЖНО!
При доставка задължително отваряйте и проверявайте стоката пред куриера за евентуални проблеми. При установяване на проблем изискайте да бъде съставен констативен протокол. Без такъв протокол при установяване на проблем от ваша страна няма основание за подаване на рекламация. Само с него можете да предявите искане за отстраняване на рекламация.
Рекламация на стъкла и огледала става САМО при получаване. Отваряйте и проверявайте стоката пред шофьора.