ДОСТАВКА

Мебели Зона предлага безплатен транспорт за цялата страна на всички поръчки на дивани Нани и матраци Нани на стойност над 100 лв.

Стойността на транспортните разходи за доставка на всички останали поръчки не са включени в цената на стоките и подлежи на допълнително уточнение и заплащане от страна на клиента.

Picture4.png

Доставка с куриер

Цената за доставка с куриер се определя според ценовата тарифа на Лео Експрес и се заплаща от клиента. Тук можете ориентировъчно да пресметнете цената на куриерската услуга. Наличните стоки се доставят в срок от 10 работни дни след направената поръчка, или в различен от посочения срок след предварителна уговорка с наш служител.
За връзка с нас 0884 117 600 или [email protected].


Доставка с транспорт на Мебели Зона

 В рамките на гр. София, стойността на доставката е с фиксирана цена - 25 лв. с ДДС. Транспорт извън София се таксува по 2 лв. с ДДС за всеки километър - само за едната посока. Допълнителна информация може да получите на телефон: 0884 117 600.
  Получаването на стоката се извършва пред отворените врати на превозното средство. 

ВАЖНО!
При доставка задължително отваряйте и проверявайте стоката пред куриера за евентуални проблеми. При установяване на проблем изискайте да бъде съставен констативен протокол. Без такъв протокол при установяване на проблем от ваша страна няма основание за подаване на рекламация. Само с него можете да предявите искане за отстраняване на рекламация.
Рекламация на стъкла и огледала става САМО при получаване. Отваряйте и проверявайте стоката пред шофьора.