ОБЩИ УСЛОВИЯ

1. РЕГИСТРАЦИЯ НА ПРОФИЛ
Чрез регистрация, клиентът придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в онлайн магазина на „Зона Дом“ ООД.
Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, ползване на отстъпки и промоции, както и да отказва изпълнението им по надлежния ред.
Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за ползване на сайта.
2. ЦЕНИ И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ СТОКИ
Цените, обявени в електронния магазин на ЗОНА ДОМ ООД, са в български лева за единична бройка. Основните цени и параметри характеризиращи стоките са оказани за всеки продукт.
Всички цени са с включен 20% ДДС.
„Зона Дом” ООД си запазва правото да променя цените по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на своите клиенти. Потребителите заплащат цената на прокукта актуална към момента на поръчката.
3. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ
С цел закупуване на продукти от електронния магазин на ЗОНА ДОМ ООД, клиентите правят регистрация и попълват лична информазия в регистрационната форма. Тази информация е под закрила на закона за защита на личните данни. ЗОНА ДОМ ООД използва личната информация само и единственно с цел осъществяване на поръчка. Ние приемаме изпратената от Вас информация като използваме данните за изпълнение на Вашата заявка.
Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети физически или юридически лица по никакъв повод, с изключение на предвидените в действащото законодателство на Р.България случаи.
Всеки регистриран ПОТРЕБИТЕЛ има постоянна възможност да редактира и осъвременява подадените лични данни, както и да ги премахне от базата данни, заедно с регистрацията си, чрез писмено искане, адресирано до: sales@mebelizona.eu За целите на рекламата, както и за социологически и статистически цели, mebelizona.eu може да предоставя на трети лица и медии обобщена информация.
4. ПОРЪЧКА
Намерете желания от Вас артикул и натиснете бутона „ПОРЪЧАЙ“ за да го добавите в количката за пазаруване, която се намира в горния десен ъгал на екрана. След като сте избрали желаните артикули  влезете в кошницата за пазаруване където може да видите избраните артикули, тяхното количество и стойност. За да продължите с поръчката натиснете бутона „ПОРЪЧКА“. Ако не сте се логнали в системата тя ще ви подкани да го направите или да се регистрирате ако все още несте регистриран.
 5. ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКА
При потвърждение на поръчката вие заявявате, че желаете да закупите добавените стоки в потребителската ви количка и сте запознати с общите условия за поръчка и доставка на „Зона Дом“ ООД.
6. ЗАПЛАЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИ СТОКИ И УСЛУГИ
6.1. Банков Превод
Банка: Райфайзенбанк (България) ЕАД  BIK: RZBBBGSF IBAN: BG50RZBB91551075734313
Основание: Онлайн поръчка номер
6.2.  Наложен платеж
Вие плащате дължимата сума на куриера при получаване на стоката до вашата врата. Срокът за доставка е от 5 работни дни след като получим вашето потвърждение и  попълнената Форма за поръчка. В цената на продуктите не е включена сумата за доставка. Цената на доставката е индивидуална и зависи от закупените продукти и локацията, на която трябва да бъдат доставени.
6.3. Виртуален ПОС терминал
7. ДОСТАВКА
Стойноста на транспортните разходи за доставка не са включени в цената на стоките. И подлежи на допълнително уточнение и заплащане от страна на клиента. В рамките на гр.София, стойноста на доставката зависи от зоната в която се намирате Проверете. Информация за транспортът извън София може да получите на телефон: 0884 117 600.
След като направите вашата поръчка и я потвърдите наш служител ще се свърже с вас, за да уточни часа и стойноста на доставката. Наличните стоки се доставят в срок от 5 работни дни след направената поръчка. Доставката се извършва задължително с транспорт на фирмата или куриер.
ВАЖНО!
При доставка, задължително отваряйте и проверявайте стоката пред куриера за евентуални проблеми. При установяване на проблем изискайте да бъде съставен констативен протокол.
Без такъв протокол при установяване на проблем от ваша страна няма уснование за подаване на рекламация. Само с него можете да предявите искане за отстраняване на рекламация.
8. ВРЪЩАНЕ НА СТОКА
Връщане на закупена стока от ЗОНА ДОМ ООД, става с писменно заявление в което заявявате желанието си да върнете закупената стока. В случай на отказ, молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и безопасност. При отказ от договора, стоките ще да бъдат върнати за сметка на купувача в тяхното първоначално състояние, т.е. опаковката, в която нормално се предлагат в търговската мрежа и задължително със съпровождащата ги документация. В противен случай, прекратяването на договора става след ново договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката. Подаване на уведомяване за отказ от договор, връщане на стоки и подаване на жалби можете да извършите на адрес: гр.София, бул.Сливница 282, или на имейл адрес: iliana.iordanova@zonaforhome.bg