НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. Банков Превод

Банка: Райфайзенбанк (България) ЕАД  
BIK: RZBBBGSF
IBAN: BG50RZBB91551075734313
Основание: Онлайн поръчка номер

2. Наложен платеж за поръчки до 100лв.

Вие заплащате дължимата сума на куриера при получаване на стоката до вашата врата. Срокът за доставка е от 5 работни дни, за налични продукти, след като получим вашето потвърждение и  попълнената Форма за поръчка. В цената на продуктите не е включена сумата за доставка. Цената на доставката е индивидуална и зависи от закупените продукти и локацията, на която трябва да бъдат доставени.

3. Плащане с виртуален терминал.

При плащане чрез виртуален ПОС терминал, Потребителят депозира сума, равна на стойността на доставената стока съгласно потвърдената поръчка чрез виртуален ПОС терминал и едва след като транзакцията на депозита бъде потвърдена, mebelizona.eu изпълнява доставката на поръчаните стоки и услуги. По време на процеса за проверка за автентичност на вашата карта, персоналът на онлайн магазина няма достъп до съдържанието на вашите данни. Сигурността на картовите данни е защитена чрез SSL връзка между нашия сървър и сървърът, обработващ плащането.
В случай, че в срок от 7 (седем) дни от датата на доставка Потребителят откаже частично или изцяло закупените стоки, mebelizona.eu се задължава да възстанови частично или изцяло депозираната сума за тяхното закупуване.
В случай, че потребителят не реализира правото си на отказ от закупените стоки или услуги в горепосочения срок, mebelizona.eu автоматично трансформира депозита като заплащане на стойността на поръчаните стоки или услуги.

ВАЖНО!

При плащане с дебитни / кредитни карти задължително името на платеца трябва да бъде идентично с името на клиента по договор. При установени различия плащане не се приема! Зона Дом ООД и електронен магазин mebelizona.eu НЕ съхраняват информация за банковите карти, с които се извършват плашанията.