УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

ОТКАЗ ОТ ЗАКУПЕНА СТОКА

1. Връщане на стока закупена от online магазина на ЗОНА ДОМ ООД може бъде направена в рамките на 14 календарни дни след получаване на поръчката.
2. Стоката се изпраща на адреса на фирмата в София, като разходите по транспорта до фирмата, се покриват от клиента, или може да бъде върната на място в главния ни офис.
3. 100% възстановяване на парите се извършава по банков път, след като стоката бъде върната със стокова разписка (касова бележка) и проверена от наш служител, само при условие, че не е нарушен търговския вид или целостта на стоката (разкъсана опаковка, премахнати етикети и други) , в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.
4. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на сумата се извършва чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането, в срок от календарни 7 дни.
5. При констатация на нарушен търговски вид или следи от употреба, може да бъде предоставена само частична компенсация.
6. При липса на предварително уведомяване за връщане на стока, ЗОНА ДОМ ООД си запазва правото да откаже рекламация.
7. При спор, който не може да бъде решен съвместно с нашия онлайн магазин, може да се обърнете към сайта на КЗП или ОРС.
Връщане на закупена стока от online магазина на ЗОНА ДОМ ООД, става чрез попълнен формуляр за връщане на продукт, в който заявявате желанието си да върнете закупената стока. Формуляр за връщане на продукт може да изтеглите от ТУК . Попълнен формуляр за връщане на продукт или подаване на жалби може да изпращате до адрес: гр.София, бул.Сливница 282, или на имейл адрес: [email protected]


ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ:

  Платформа за ОРС       Сайт на КЗП        Формуляр за връщане на продукт


РЕКЛАМАЦИИ

Всички мебели закупени от Зона Дом имат гаранционене срок от 2 години. В случай на рекламация, моля да изпратите имейл с приложени снимки на дефекта; снимка на договора за закупената стока, заедно с фактура за извършено плащане; описание на проблема в свободен текст и актуален телефонен номер за връзка с Вас на един от следните имейли:

            officе@zonaforhome.bg
            [email protected]
Ако срещате някакво затруднение, можете да се свържете с нас на следния телефонен номер:
0884117609 - И. Йорданова (отдел Рекламации)