TBI


В електрония магазин на Мебели ЗОНА може да закупите всички стоки на стойност над 150лв. на изплащане с помощта на UniCredit и TBI. Кандидатстването е изцяло online, и за него не е необходимо да посещавате наш магазин.

Просто изберете избраната от Вас стока, и използвайте формата за кандидатстване на лизинг като попълните коректно Вашите данни.

САМО в Мебели ZONA 0% лихва

при изплащане чрез TBI Bank за всички стоки над 150лв. в online магазина на Мебели ZONA

Условия за изплащане на стоки със знак

tbi

В периода на промоцията могат да бъдат закупени всички стоки от ONLINE магазина на Мебели ZONA с 0% лихва чрез TBI кредит

Клиента може да избере срок на изплащане за избраната от него стока за период от 4 или 6 месеца.

Месечните вноски са равни за всеки  месец от периода на изплащането

При получаване на стоката, клиента заплаща първа месечна вноска

УСЛОВИЯ, НА КОИТО КЛИЕНТЪТ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ, ЗА ДА БЪДЕ ВЪЗМОЖНО РАЗГЛЕЖДАНЕТО И ОДОБРЕНИЕТО НА ДОГОВОР ЗА ОНЛАЙН КРЕДИТ:

- Да е български гражданин, с постоянно местоживеене на територията на Република България;

- Минимална възраст в момента на кандидатстване 18 навършени години;

- Максимална възраст при изтичането на периода (срока) на кредита – 75 навършени години.

Право да кандидатства за отпускане на кредит има само ползвател, чиято конкретна онлайн поръчка е с обща онлайн цена (без цената на доставка), равна или по – голяма от 150 (сто и петдесет) лева, независимо от броя и единичната онлайн продажна цена на стоките включенив поръчката.

Минималната месечна вноска по одобрен кредит не може да бъде по малка от 20 (двадесет) лева.

ИНСТРУКЦИЯ – ПОКУПКА НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИНА НА МЕБЕЛИ ZONA

1. След като сте избрали желаната стока, моля изберете най-удобната за Вас месечна вноска с помощта на един от двата калкулатора.

2. За да продължите напред моля, дайте своето съгласие за обработка на лични данни. Моля запознайте се с документа и маркирайте полето „Съгласие за обработка на личните данни”. По този начин Вие потвърждавате, че сте съгласен личните Ви данни да бъдат обработвани.

3. Очаквайте обаждане от сътрудник в работно време (от 09:00 до 21:00 часа в делнични дни и от 10:00 до 20:00 часа в почивни дни), със съдействието на когото ще финализирате процеса на кандидатстване за потребителски кредит.

4. След като искането Ви за финансиране бъде разгледано , служител на банката ще се свърже с Вас, за да Ви съобщи кредитното решение.

5. Ако искането Ви за кредит е одобрено, преди да получите стоката си е нужно да подпишете документите свързани с договора за кредит.

6. Служител на Мебели ZONA ще се свърже с Вас по телефона в работен ден, за да уточните детайлите относно изпращането на документите свързани с кредита, които трябва да подпишете.

7. Документите ще получите на следващия работен ден с куриер.

8. ВАЖНО! Необходимо е предварително да подготвите фотокопие от двете страни на личната Ви карта. Собсвеноръчно трябва да напишете „Вярно с оригинала!“, датата и да се подпишете.

9. Куриерът ще ви даде за подпис документи в два идентични екземпляра – единият остава за Вас, а другият трябва да подпишете и да върнете на куриера. Заедно с единия екземпляр от документите за кредита трябва да предоставите на куриера и фотокопието на личната Ви карта.

Документите, които ще получите са: Договор за отпускане на стоков кредит (2 екземпляра), Общи условия за отпускане на стоков кредит (2 екземпляра), Погасителен план (2 екземпляра)

10. Моля, внимателно разгледайте и подпишете документите на обозначените места, след което добавете копието на личната Ви карта и върнете документите на куриера.

11. След като получим коректно подписаните документи, служител на Мебели ZONA ще се свърже с Вас, за да уточните доставката на стоката.