TBI


В електрония магазин на Мебели ЗОНА може да закупите всички стоки на стойност над 150лв. на изплащане с помощта на UniCredit и TBI. Кандидатстването е изцяло online и за него не е необходимо да посещавате наш магазин.

Просто изберете избраната от Вас стока и използвайте формата за кандидатстване на лизинг като попълните коректно Вашите данни.

УСЛОВИЯ, НА КОИТО КЛИЕНТЪТ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ, ЗА ДА БЪДЕ ВЪЗМОЖНО РАЗГЛЕЖДАНЕТО И ОДОБРЕНИЕТО НА ДОГОВОР ЗА ОНЛАЙН КРЕДИТ:

- Да е български гражданин, с постоянно местоживеене на територията на Република България;

- Минимална възраст в момента на кандидатстване 18 навършени години;

- Максимална възраст при изтичането на периода (срока) на кредита – 75 навършени години.

Право да кандидатства за отпускане на кредит има само ползвател, чиято конкретна онлайн поръчка е с обща онлайн цена (без цената на доставка), равна или по – голяма от 150 (сто и петдесет) лева, независимо от броя и единичната онлайн продажна цена на стоките включени в поръчката.

Минималната месечна вноска по одобрен кредит не може да бъде по малка от 20 (двадесет) лева.

ИНСТРУКЦИЯ – ПОКУПКА НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИНА НА МЕБЕЛИ ZONA

1. След като сте избрали желаната стока, моля изберете най-удобната за Вас месечна вноска с помощта на един от двата калкулатора.

2. За да продължите напред моля, дайте своето съгласие за обработка на лични данни. Моля запознайте се с документа и маркирайте полето „Съгласие за обработка на личните данни”. По този начин Вие потвърждавате, че сте съгласен личните Ви данни да бъдат обработвани.

3. Очаквайте обаждане от сътрудник в работно време (от 09:00 до 21:00 часа в делнични дни и от 10:00 до 20:00 часа в почивни дни), със съдействието на когото ще финализирате процеса на кандидатстване за потребителски кредит.

4. След като искането Ви за финансиране бъде разгледано , служител на банката ще се свърже с Вас, за да Ви съобщи кредитното решение.

5. Ако искането Ви за кредит е одобрено, преди да получите стоката си е нужно да подпишете документите свързани с договора за кредит.

6. Служител на Мебели ZONA ще се свърже с Вас по телефона в работен ден, за да уточните детайлите относно изпращането на документите свързани с кредита, които трябва да подпишете.

7. Документите ще получите на следващия работен ден с куриер.

8. ВАЖНО! Необходимо е предварително да подготвите фотокопие от двете страни на личната Ви карта. Собсвеноръчно трябва да напишете „Вярно с оригинала!“, датата и да се подпишете.

9. Куриерът ще ви даде за подпис документи в два идентични екземпляра – единият остава за Вас, а другият трябва да подпишете и да върнете на куриера. Заедно с единия екземпляр от документите за кредита трябва да предоставите на куриера и фотокопието на личната Ви карта.

Документите, които ще получите са: Договор за отпускане на стоков кредит (2 екземпляра), Общи условия за отпускане на стоков кредит (2 екземпляра), Погасителен план (2 екземпляра)

10. Моля, внимателно разгледайте и подпишете документите на обозначените места, след което добавете копието на личната Ви карта и върнете документите на куриера.

11. След като получим коректно подписаните документи, служител на Мебели ZONA ще се свърже с Вас, за да уточните доставката на стоката.